Ervaringen

girls-529013_640

J : “Ik ben nu veel rustiger.”

R : “Door de ademhalingsoefeningen kan ik uit mijn hoofd komen.”

S : “Door mindfulness heb ik geleerd hoe je rustig kunt worden en hoe je jezelf sterk kan maken en dat je jezelf bent en dat is het belangrijkste.”

T : “Ik herken mijn emoties beter en het handsignaal dat we geleerd hebben, vind ik heel    leuk.”

E : “Het beste vond ik de ademhalingsoefeningen en ik kan me nu beter concentreren.”

Re : “Ik vond het heeeeeel leuk.”

Moeder van Th : “Toen het leren van de tafel van 8 niet goed ging en ik het al bijna opgaf, was Th even stil en gaf toen in snel tempo de juiste antwoorden. Op mijn vraag waarom het ineens wel ging, antwoordde hij dat hij even was teruggegaan naar zijn aandacht! Prachtig zoals hij de mindfulnesstechniek gebruikte.”

Moeder van C : “Echt knap dat je hem zo goed aanvoelt. C komt graag bij je op cursus. Hij voelt zich erg op zijn gemak bij jou en dat heeft hij niet zo snel.Verder wilde ik je zeggen dat ik erg blij ben met de keuze om deze mindfullnes cursus te laten volgen. De ademhalingstechniek heeft C al meerdere keren toegepast.”

D : “Ik ben nu kalmer en kan mij beter concentreren.”

Do : “Ik weet beter om te gaan met sommige problemen die ik heb.”

A : “Ik vond de ademhalingsoefeningen het leukst. Ze maken mij rustig.”

K : “Ik gebruik mindfulness om kalm en rustig te worden. Als iedereen mindfulness zou doen, zou er vrede zijn op de wereld.”

Kr : “Ik let nu beter op en gebruik het ademen in je buik om rustig te worden.”

Moeder van Kr : “Deze training is een aanrader voor iedere kind. Een zeer ervaren kindercoach die de kinderen op weg naar de balans en rust in zichzelf te vinden begeleidt. Mijn dochter heeft met veel enthousiasme alle bijeenkomsten bezocht en veel nieuwe dingen geleerd. Op school gebruikt ze de oefeningen van mindfulness voor betere concentratie en ontspanning. Ik ben heel blij en tevreden met dit resultaat.”

S :  “Ik ben niet meer zo gefrustreerd en druk.”